Supa cremoasă de șuncă și sparanghel necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,45 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 394 de calorii , 21 g de proteine și 26 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți sare și piper, parmezan, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53% . Tagliatelle cremoase cu șuncă și sparanghel , Supa cremoasă de sparanghel și Supa cremoasă de sparanghel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pune sparanghelul într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a acoperi; gătiți până devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeti si puneti deoparte.
3
Într-o cratiță mare și grea, căliți morcovul în unt timp de 3-5 minute; se adauga ceapa si se caleste inca 2 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă făina; adauga treptat lapte. Se aduce la fierbere; se fierbe si se amesteca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se adauga bulionul, sunca, ciupercile si sparanghelul rezervat. Reduce caldura; adăugați smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu