Supă Cremoasă De Sparanghel
Supa cremoasă de sparanghel este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 104 calorii. Dacă aveți sparanghel, nuci de pin, tulpină de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Supă Cremoasă De Sparanghel, Supă cremoasă de șuncă și sparanghel, și Supă Cremoasă De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală medie cu apă la fierbere; adăugați sparanghel (asigurați-vă că apa acoperă sparanghelul). Gatiti 5 minute.
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă de sparanghel.
Îndepărtați 16 vârfuri de sparanghel; tăiați pe jumătate pe lungime; pune deoparte.
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mic până se topește. Gatiti ceapa, prazul si telina, acoperite, amestecand ocazional, pana se inmoaie, dar nu se rumenesc, 10-16 minute.
Adăugați bulion; aduceți la foc mic. Gatiti, partial acoperit, 8 minute. Amestec de bulion pur și simplu, sparanghel (nu vârfuri) și apă de sparanghel rezervată într-un blender, în 2 loturi. (
Îndepărtați partea centrală a capacului blenderului pentru a preveni fierberea lichidului fierbinte. În schimb, țineți un prosop de vase pliat peste gaura din capac.) Întoarceți supa în piure în oală; se încălzește până ajunge la foc mic. Se condimentează cu piper și, dacă se dorește, nucșoară. Acoperiți; scoateți-l de pe foc. Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc mediu-mic, agitând tigaia ocazional, până când nucile sunt parfumate și rumenite în unele locuri, aproximativ 6 minute. Condimentează nucile cu sare. Împărțiți supa în 4 boluri; acoperiți fiecare cu 8 jumătăți de vârf de sparanghel și nuci de pin prăjite.