Supa de legume cremoase ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 102 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de conopidă, orez brun, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Supă Cremoasă De Legume, Supă Cremoasă De Legume, și Supă Cremoasă De Legume.
Instrucțiuni
1
Într-un ceainic mare, combinați bulionul, morcovii, cartofii, ceapa și orezul; acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
2
Adăugați broccoli și conopidă; se fierbe timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se răcește ușor. Puree jumătate din amestec într-un blender sau robot de bucătărie; reveniți la ceainic.