Supă Cremoasă De Dovlecei De Busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de dovlecei de busuioc. O porție conține 88 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de busuioc, praf de chili, CR aproxormme fra aprox.Che, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Supă cremoasă de dovlecei cu busuioc, Supă cremoasă de dovlecei și busuioc, și Luni fără carne: supă cremoasă de tăiței de dovlecei cu busuioc de roșii prăjite cu chipsuri de Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați dovlecelul și gătiți încă 2 minute; apoi adăugați bulion de pui și 1 cană frunze de busuioc. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 20 de minute.
Curățați supa în loturi într-un blender.
Se toarnă supa printr-o strecurătoare într-un castron, folosind o oală pentru a împinge orice bucăți solide.
Adăugați 2 linguri. crme frache și 1/4 linguriță. praf de chili. Condimentează cu sare după gust.
Împărțiți supa între boluri și garnisiți fiecare cu niște crme frache, un strop de pudră de chili și câteva frunze de busuioc.
Răsucirea: Îmbracă-L. Ne place simplitatea acestei ciorbe liniștitoare și blânde, dar pentru a o face puțin mai elegantă, săriți peste garnitura supei cu crme frache, pudră de chili și busuioc la Pasul 3 și, în schimb, înjumătățiți 1 ardei gras roșu prăjit, îndepărtând semințele și tulpina. Feliați jumătate în panglici.
Puneți cealaltă jumătate într-un blender și pur cu 1/2 cană crme frache sau smântână. Se strecoară într-un castron, apoi se strecoară peste supă. Se acoperă cu panglici de ardei gras și nuci de pin prăjite.