Supa cremoasă de dovleac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, dovleac, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă Cremoasă De Dovleac, Supă Cremoasă De Dovleac, și Supă Cremoasă De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Topiți margarina într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se adauga ceapa; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați salvie, pudră de curry și nucșoară; gatiti 30 de secunde. Se amestecă făina; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați bulion, pastă de roșii și sare, amestecând bine cu un bici. Se amestecă dovleacul și mărul; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când dovleacul este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Dovleac
Măr
Bulion
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
6
Așezați amestecul într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cuptorul olandez; adăugați lapte. Gatiti pana se incalzeste bine.