Supă cremoasă de ciuperci și conopidă prăjită

Supa cremoasă de ciuperci și conopidă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 404 calorii, 13g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ciuperci, cum ar fi butonul, conopida, smântâna și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă prăjită de ciuperci și conopidă, Supă Cremoasă De Conopidă Prăjită, și Supă cremoasă de usturoi și conopidă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați floretele de conopidă în ulei împreună cu sarea și piperul și aranjați-le într-un singur strat pe o foaie mare de copt.Prăjiți conopida într-un cuptor preîncălzit de 204° până se rumenesc ușor, aproximativ 20-30 de minute.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare de sos la foc mediu.
Se adaugă albușurile prazului și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Se adaugă ciupercile și cimbru și se sotează până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 10-15 minute.
Se adaugă verdeața prazului și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul și deglazați tigaia.
Se adaugă bulionul și conopida, se fierbe, se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 30 de minute.Se condimentează cu sare și piper.Pureați supa până ajunge la consistența dorită cu un blender.
Adăugați smântâna, reveniți la fierbere și scoateți-o de pe foc.