Supă cremoasă de ciuperci și conopidă prăjită

Supă cremoasă de ciuperci și conopidă prăjită
Supa cremoasă de ciuperci și conopidă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 404 calorii, 13g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ciuperci, cum ar fi butonul, conopida, smântâna și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă prăjită de ciuperci și conopidă, Supă Cremoasă De Conopidă Prăjită, și Supă cremoasă de usturoi și conopidă prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați floretele de conopidă în ulei împreună cu sarea și piperul și aranjați-le într-un singur strat pe o foaie mare de copt.Prăjiți conopida într-un cuptor preîncălzit de 204° până se rumenesc ușor, aproximativ 20-30 de minute.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare de sos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se adaugă albușurile prazului și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Se adaugă ciupercile și cimbru și se sotează până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se adaugă verdeața prazului și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Adăugați vinul și deglazați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se adaugă bulionul și conopida, se fierbe, se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 30 de minute.Se condimentează cu sare și piper.Pureați supa până ajunge la consistența dorită cu un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați smântâna, reveniți la fierbere și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista