Supă Cremoasă De Ceapă De Primăvară
Supa cremoasă de ceapă de primăvară ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,76 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 360 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână apă, brânză de capră, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară, Salată De Primăvară Cu Sfeclă, Prosciutto Și Sos Cremos De Ceapă, și Supă De Ceapă De Primăvară.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul.
Adăugați părțile albe și verzi fragede ale scallionilor, împreună cu prazul, feniculul și ceapa; condimentează cu sare și piper alb. Gatiti la foc mic, amestecand, pana cand legumele incep sa se inmoaie, 15 minute.
Se adaugă vinul și se fierbe la foc mare până se reduce la câteva linguri, 12 minute.
Adăugați apa și smântâna și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand legumele sunt foarte fragede si verde pal, 15 minute.
Adăugați blaturile verzi scallion și gătiți doar până se înmoaie, 2 minute.
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender și readuceți-o în oală. Se condimentează cu sare și piper alb.
Într-un castron mediu, bateți zeama cu brânza de capră. Puneți supa în boluri puțin adânci, stropiți cu brânza de capră cremă și serviți.