Supă Cremoasă De Cartofi Și Usturoi
Nevoie de o supă fără gluten? Supa cremoasă de cartofi și usturoi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 307 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, sare, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Supă cremoasă de cartofi și usturoi prăjit, Supă cremoasă de cartofi de usturoi prăjită cu Bruxelles crocant, și Cremă de usturoi piure de conopidă și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand continuu, 4 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă cartoful, usturoiul și bulionul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Adăugați lapte; gatiti 4 minute, amestecand frecvent. Se amestecă sare și piper.
Așezați o treime din amestecul de cartofi într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul pur într-un castron mare; repetați procedura de două ori cu amestecul de cartofi rămas. Supă de oală în boluri individuale; acoperiți uniform cu crutoane.
Presărați fiecare porție cu piper suplimentar, dacă doriți.