Supă cremoasă de cartofi dulci și rozmarin
Supa cremoasă de cartofi dulci și rozmarin ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 428 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 400 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartof Dulce Cremos Și Rozmarin Penne, Cartof Cremos Cu Supă De Rozmarin, și Supă de cartofi dulci și rozmarin cu pâine prăjită cu usturoi.
Instrucțiuni
Într-un vas de 8 litri, topiți untul și uleiul împreună la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele și usturoiul. Se condimentează cu sare și piper și se gătește până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Adăugați cartofii dulci, rozmarinul și bulionul de pui. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când cartofii dulci sunt foarte fragezi, aproximativ 20 până la 25 de minute. Opriți focul și îndepărtați tulpinile de rozmarin. Folosind un blender de imersie, amestecați amestecul până când este neted și gros.
Bateți brânza mascarpone și siropul de arțar până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Păstrați supa caldă la foc mic până când este gata de servit.
Nota bucătarului: supa poate fi, de asemenea, curățată prin turnare, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender și amestecată până la omogenizare.