Supa cremoasă de caju de morcovi de conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă $1.21 pe portie. O porție conține 134 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 457 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de morcovi, sare și piper, conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este super. Încercați Salată de conopidă prăjită cu sos cremos de caju, Supă De Conopidă De Caju Curry, și Supă de conopidă-caju cu hrișcă crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați conopida, morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, sucul de morcovi și băutura din lapte de cocos într-o oală cu supă.Acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute (sau până când legumele încep să devină fragede).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură Din Lapte De Cocos
Suc De Morcovi
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor