Supă Cremoasă De Anghinare
Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa cremoasă de anghinare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 13 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Cremoasă De Anghinare, Supă Cremoasă De Anghinare Și Spanac, și Supă cremoasă de anghinare, spanac și pui.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală grea și mare la foc mediu.
Adăugați prazul și usturoiul și amestecați.
Adăugați cartofii și gătiți timp de 5 minute, amestecând des.
Adăugați anghinarea, bulionul, sarea și piperul și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Folosind un blender de imersie portabil sau într-un blender în loturi*, curățați supa.
Adăugați cele 2 linguri de mascarpone și amestecați din nou pentru a combina. Într-un castron mic, amestecați restul de 1/3 cană mascarpone pentru a se înmuia.
Puneți supa în boluri de servire. Puneți vârful fiecărei supe cu o lingură de brânză mascarpone înmuiată și acoperiți brânza cu arpagic.
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Așezați un prosop deasupra mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați cu viteză mare până la omogenizare.