Supa consistentă de pui și tăiței cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 229 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, țelină, păstăi de mazăre de zăpadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Tăiței De Pui Cu Aragaz Lent, Supă De Tăiței De Pui Cu Aragaz Lent, și Supă De Tăiței De Pui Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Așezați pui, morcovi, sare, cimbru, piper, frunze de dafin, ceapă, usturoi, țelină și bulion în ordinea listată în aragazul lent de 3 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
3
Se amestecă păstăi de mazăre și tăiței. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 20 de minute sau până când tăiței sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu Dulce
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Scoateți puiul din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Se taie puiul, folosind 2 furci. Întoarceți puiul la aragaz.