Supă consistentă de pui și tăiței cu aragaz lent

Supa consistentă de pui și tăiței cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 229 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, țelină, păstăi de mazăre de zăpadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Tăiței De Pui Cu Aragaz Lent, Supă De Tăiței De Pui Cu Aragaz Lent, și Supă De Tăiței De Pui Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați pui, morcovi, sare, cimbru, piper, frunze de dafin, ceapă, usturoi, țelină și bulion în ordinea listată în aragazul lent de 3 până la 4 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
Se amestecă păstăi de mazăre și tăiței. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 20 de minute sau până când tăiței sunt fragede.
Scoateți puiul din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Se taie puiul, folosind 2 furci. Întoarceți puiul la aragaz.
Îndepărtați frunza de dafin.