Supă chineză de porc și sparanghel
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa chineză de porc și sparanghel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, bulion de pui, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de ficat de porc în stil chinezesc, Supă de tăiței și porc în stil chinezesc, și Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Prăjită Chineză (Siu Yuk).
Instrucțiuni
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți, apoi puneți deoparte.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați bulionul, ghimbirul și sosul de soia și aduceți la foc mic la foc mediu.
Tăiați subțire carnea de porc, apoi adăugați la bulion împreună cu sparanghelul. Se amestecă pentru a separa feliile de carne și se gătește până când carnea de porc nu mai este roz, 3 până la 4 minute. Se amestecă ceapa verde și tăiței.
* Căutați Sriracha, un sos asiatic de chili roșu, pe culoarul de alimente asiatice al pieței dvs.