Supă chineză de porc și sparanghel

Supă chineză de porc și sparanghel
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa chineză de porc și sparanghel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, bulion de pui, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de ficat de porc în stil chinezesc, Supă de tăiței și porc în stil chinezesc, și Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Prăjită Chineză (Siu Yuk).

Instrucțiuni

1
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți, apoi puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Între timp, într-o cratiță mare, combinați bulionul, ghimbirul și sosul de soia și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Tăiați subțire carnea de porc, apoi adăugați la bulion împreună cu sparanghelul. Se amestecă pentru a separa feliile de carne și se gătește până când carnea de porc nu mai este roz, 3 până la 4 minute. Se amestecă ceapa verde și tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Se servește cu Sriracha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
5
* Căutați Sriracha, un sos asiatic de chili roșu, pe culoarul de alimente asiatice al pieței dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
SrirachaSriracha

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista