Supă Brie
Supa Brie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 325 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați brânză brie, țelină, morcovi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă De Broccoli Și Brie, Supă de ciuperci și Brie, și Supă de praz cu pâine prăjită Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie cu sos la foc mic.
Adăugați făină și amestecați bine, gătiți până când începe să devină auriu.
Adăugați stoc și bateți puternic, aduceți la fierbere și reduceți la foc mic. Degresați untul și făina și alte impurități care se ridică la vârf și continuați să fierbeți până când veloute este redus la 2/3 cantitatea inițială, iar sosul este consistența smântânii grele.
Se strecoară prin sită fină.
Întoarceți veloute în tigaia cu sos la foc mic și adăugați brânză brie, gătiți încet, amestecând ocazional, până când brânza s-a topit.
Adăugați vin și legume și fierbeți ușor până când legumele sunt al dente.
Încălziți smântâna grea la foc mic și adăugați în supă. Condimentează supa după gust cu sare și piper.
Garnisiți cu arpagic proaspăt sau scallion.