Supă Brie

Supă Brie
Supa Brie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 325 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați brânză brie, țelină, morcovi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă De Broccoli Și Brie, Supă de ciuperci și Brie, și Supă de praz cu pâine prăjită Brie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie cu sos la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați făină și amestecați bine, gătiți până când începe să devină auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Adăugați stoc și bateți puternic, aduceți la fierbere și reduceți la foc mic. Degresați untul și făina și alte impurități care se ridică la vârf și continuați să fierbeți până când veloute este redus la 2/3 cantitatea inițială, iar sosul este consistența smântânii grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Se strecoară prin sită fină.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Întoarceți veloute în tigaia cu sos la foc mic și adăugați brânză brie, gătiți încet, amestecând ocazional, până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați vin și legume și fierbeți ușor până când legumele sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Încălziți smântâna grea la foc mic și adăugați în supă. Condimentează supa după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
8
Garnisiți cu arpagic proaspăt sau scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista