Supă asiatică de nucă de cocos-varză cu Lemongrass
Nevoie de o supă vegană? Supa asiatică de nucă de cocos-varză cu Lemongrass ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,91 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de canolan, frunze și crenguțe de coriandru, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă asiatică de nucă de cocos-varză cu Lemongrass, Supă Thailandeză De Lămâie De Nucă De Cocos, și Supă De Năut De Nucă De Cocos Cu Lemongrass.
Instrucțiuni
1
Aduceți 8 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Se ia de pe foc, se adaugă tăiței de orez și se lasă la macerat până când tăiței se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți uleiul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați ghimbirul și lămâia și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Adăugați restul de 6 căni de apă, acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Se adaugă cartofii dulci, sosul de soia și piperul zdrobit și se condimentează cu sare. Coborâți focul, acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați varza și laptele de cocos și fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
(rezervati 1 Lingura)
9
Adăugați tăiței, puneți supa în boluri și serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.