Supa albă de iarnă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 183 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime per portie. 51 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de cimbru, ciuperci cu buton, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cosmopolitan Alb De Iarnă, Cizmar Alb De Iarnă, și Salată Albă De Iarnă.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mic. Se amestecă usturoiul, șalotele și ghimbirul și se gătește până se parfumează, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa verde, conopida, păstârnacul și ciupercile și se gătește și se amestecă încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Măsline întregi Coapte
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Fripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați perele, fasolea, muștarul și mărarul și amestecați doar până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Toppinguri, Opționale
Crengute De Marar Proaspat Culese
Jumătăți De Pere în Sirop
3
Se amestecă vinul și cimbru, și rândul său, până la căldură mare. Se fierbe, amestecând constant, până când vinul este redus la jumătate și este siropos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se toarnă bulionul de pui. Întoarceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți, parțial acoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Lăsați supa să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
5
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța supa chiar în vasul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se amestecă smântâna și, dacă este necesar, se subțiază cu bulion suplimentar de pui; se servește fierbinte. Poate doriți să serviți această supă a doua zi. Se va îmbunătăți gustul cu timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu