Supă afumată de ceapă și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați ceapa afumată și supa de usturoi. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 315 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați 2 lingurițe de cimbru, baghetă de pâine, așchii de lemn și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sherry-supă de usturoi cu boia afumată, Supă De Ceapă Prăjită Și Usturoi, și 3 supă de ceapă, ciuperci și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute; scurgere.
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte la minim și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 200 până la 22
Așezați așchii de lemn pe cărbuni fierbinți.
Așezați o tigaie din folie de aluminiu de unică folosință pe partea neîncălzită a grătarului.
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie.
Așezați grătarul pe grătar. Îndoiți o foaie de 24 x 12 inci de folie rezistentă pe jumătate transversal pentru a forma un pătrat de 12 inci. Îndoiți marginile foliei în sus pentru a forma o jantă. Înveliți folia cu spray de gătit.
Așezați tava de folie pe o foaie de copt; aranjați ceapa și usturoiul pe tava de folie. Așezați cu grijă tava de folie pe grătar peste tava de folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gatiti 1 ora si 15 minute. Scoateți cu grijă tava de folie de pe grătar; așezați pe foaia de copt.
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de ceapă, cimbru, pastă de roșii și piper; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați sherry și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare dintre cele 6 boluri de supă rezistente la cuptor. Completați fiecare porție cu 2 felii de pâine prăjită și 2 linguri de brânză. Se fierbe 3 minute sau până se topește brânza.
Notă de vin: deși această rețetă este destul de simplă, are trei arome provocatoare atunci când vine vorba de potrivirea vinului: fum, ceapă și usturoi. Majoritatea vinurilor albe (și roșii) pur și simplu nu se vor ridica. Deci, face ca francezii ar fi, și bea Bulbuc. Textura strălucitoare și prospețimea crocantă a unui vin spumant bun se vor asocia cu supa faimoasă. O valoare bună este Gloria Ferrer Sonoma Brut din California, despre $ - Karen MacNeil