Supă africană de cartofi dulci și arahide

Supă africană de cartofi dulci și arahide
Supa africană de cartofi dulci și arahide ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 293 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 1,99 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, varză, cartof dulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Supă africană de arahide cu cartofi dulci, Supă Africană De Cartofi Dulci, și Supă Africană De Arahide.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

Pinotage, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beeslaar Pinotage cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Beeslaar Pinotage
Beeslaar Pinotage
Oferind aromatice ridicate cu noțiuni de tămâie și o componentă florală, există o notă de condiment și pământesc la notele de cireș închis și prune întunecate de pe nas. Corp mediu mai plin, acesta are o puritate și o concentrare captivantă a fructelor, cu o textură elegantă și taninuri mai fine reglate la aromele suculente de fructe de pădure întunecate. Cântărind la 14,5% alcool în volum, acest lucru își menține prospețimea și vibrația și se elimină cu aerare, sugerând că acest lucru va îmbătrâni frumos pe un număr bun de ani.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate74
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista