Super Bowl Dip
Super Bowl Dip-ul necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 20 și costă 89 cenți pe porție. O porție conține 248 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de cârnați de porc picant în vrac, sos de piper, brânză procesată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 145 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Al patrulea și Long-Wild Turkey face un super Cocktail pentru Super Bowl, Guacamole Pentru Super Bowl, și Super Bowl Taco Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți brânza procesată într-un aragaz lent la scăzut. Gătiți și amestecați cârnații de porc într-o tigaie mare la foc mediu până se rumenesc și se sfărâmă, aproximativ 10 minute; scurgeți excesul de grăsime.
Se amestecă cârnații în brânză procesată în aragaz, se amestecă salsa, sosul fierbinte și ardeii jalapeno. Gatiti 2 ore; se serveste fierbinte.