Supa minestrone a lui Gabrielle Hamilton cu sandvișuri cu brânză la grătar
Reteta supa minestrone Gabrielle Hamilton cu sandwich-uri de brânză la grătar ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru $2.47 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână escarolă, sare kosher, tulpini interioare de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Ciorba de roșii și porumb de iarnă a lui Gabrielle, Supă De Ceapă Franceză Sandvișuri Cu Brânză La Grătar, și Supă cremoasă de busuioc de roșii cu mini sandvișuri cu brânză la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru supă: 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
2
Încălziți 2 linguri de ulei și unt într-o oală mare, cu un capac etanș la foc mediu, până când untul face spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați țelina și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
4
Adăugați usturoiul și feniculul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Usturoi
5
Adăugați dovleceii galbeni și dovleceii, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Sare
6
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi legumele cu 1 inch și aduceți la fierbere.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Apă
7
Adăugați conopida și fasolea verde și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Fasole Verde
8
Adăugați varza, spanacul și escarola, amestecând până când verdeața începe să se ofilească și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Spanac
Verzii
Kale
9
Adăugați mai multă apă după cum este necesar pentru a acoperi legumele cu aproximativ un centimetru de lichid. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când toate legumele încep să se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Apă
10
Adăugați uleiul de măsline rămas și cuburile de bulion și amestecați până când cuburile de bulion s-au dizolvat.3acoperiți și continuați să gătiți până când legumele sunt complet înmuiate, supa se îngroașă ușor, iar aromele s-au contopit, aproximativ 1 oră. Gustați și condimentați cu sare sau cuburi suplimentare de bouillon, după cum este necesar. Păstrați cald.Pentru sandvișurile cu brânză la grătar:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Legume
Ulei De Măsline
Brânză
Sare
11
Încălziți cuptorul la 149° și aranjați un suport în mijloc.2
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Așezați jumătate din feliile de pâine pe o suprafață de lucru și întindeți cu jumătate din maioneză. Întoarceți feliile de pâine și împărțiți uniform brânza între felii.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Brânză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pâine
13
Întindeți feliile de pâine rămase cu maioneza rămasă și așezați-le cu maioneza în sus peste brânză pentru a forma 10 sandvișuri.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Brânză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pâine
14
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau o grătar la foc mediu-mic până la fierbinte, aproximativ 4 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Așezați 2 până la 3 sandvișuri în tigaie și gătiți până când fundul se rumeneste și brânza începe să se topească, aproximativ 5 minute. Întoarceți sandvișurile și gătiți până când cele două părți se rumenesc și brânza se topește complet, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Se transferă pe o foaie de copt și se introduce în cuptor pentru a se încălzi. Repetați cu sandvișurile rămase.5când toate sandvișurile sunt fierte, scoateți foaia de copt din cuptor și așezați-o pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
17
Lăsați să se răcească 1 până la 2 minute înainte de a tăia fiecare sandviș half.To serviți: 1SE pune supa în boluri și se presară cu piper.