Supa excelentă de ceapă franceză a Juliei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați excelenta supă de ceapă franceză a Juliei. Această rețetă servește 4. O porție conține 775 calorii, 36g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, prăjiți slănina timp de 15 minute sau până când este crocantă.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie, dar lăsați grăsimea în tigaie.
Reduceți căldura la mediu, adăugați ceapa și sotati-o în grăsimea de slănină timp de aproximativ 15 minute, sau până când devine translucidă și fragedă. Se amestecă vinul și cimbru și se fierbe încă 5 minute.
Adăugați sarea și piperul negru măcinat.
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Apoi se toarnă bulionul de vită, se fierbe, se reduce focul la minim și se fierbe timp de aproximativ 30 de minute. Zdrobiți slănina, rezervați 4 linguri și adăugați restul în supă.
Așezați 1 lingură de sherry în fiecare dintre cele 4 boluri individuale pentru cuptor.
Așezați o felie de pâine în fiecare castron, apoi puneți supa în fiecare castron. Se acoperă cu brânza și se presară cu slănina rămasă.
Se introduce la cuptor și se fierbe timp de aproximativ 3 până la 5 minute, sau până când brânza este topită și cu bule. (Notă: aveți grijă când scoateți bolurile, deoarece acestea vor fi fierbinți.)