Supa de tăiței de pui a bunicii

Supa de tăiței de pui a bunicii necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 449 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la SippitySup are 109 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de sare și piper kosher, țelină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este excelent. Încercați Supa de tăiței de pui a bunicii, Supa de tăiței de pui cu aragaz lent a bunicii, și Supa de tăiței Ramen a bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de pui pe o tavă de copt tapetată cu pergament și frecați pielea cu ulei de măsline.
Se presară generos cu sare kosher și piper. Prăjiți timp de 35 până la 40 de minute, până când sunt fierte. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți carnea din oase, aruncați pielea și tăiați carnea de pui în cuburi de centimetru. Aduceți bulionul de pui la foc mic într-o oală mare și adăugați morcovii. Fierbeți neacoperit timp de aproximativ 20 de minute, până când morcovii sunt moi.
Adăugați țelina și tăiței de ou și gătiți încă 10 minute până când tăiței sunt fierți.
Adăugați carnea de pui gătită și pătrunjelul și încălziți. Condimentează după gust și servește.