Supa de Taco a lui Kara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați supa Taco a lui Kara. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $10.11 pe portie. O porție conține 2535 calorii, 141g de proteine, și 102G de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, fasole pinto, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de Taco a lui Kara, Kara kuzhambu / Stil Hotel Kara kuzhambu: legume gătite în sos picant picant de nucă de cocos, și Taco Marți: Supă Taco Ușoară.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.