Supa de spanac cu granit de hrean 4
Supa de spanac cu granit de hrean ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.31 pe portie. O porție conține 275 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați granit de hrean, frunze de dafin, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Maple Citrus Granit, Salată De Spanac De Hrean, și Salată de homar cu granit Bloody Mary pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați bulionul cu laptele, cimbru și frunzele de dafin. Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mic.
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați cartofii și prazul și condimentați ușor cu sare. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când legumele se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Se toarnă amestecul de stoc peste cartofi și praz, se acoperă și se fierbe la foc moderat până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute. Aruncați cimbrul și frunzele de dafin.
Adăugați spanacul și ofiliți la foc moderat, 1 minut. Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender. Întoarceți supa în cratiță și condimentați cu sare și piper.
Puneți supa în boluri. Scoateți o lingură rotunjită de granit de hrean pe fiecare pâine prăjită. Plutiți toasturile în supă și serviți imediat.