Supa De Praz De Cartofi I
Supa de Praz de cartofi i necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 295 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, bulion de pui, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această supă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Supă de Praz de cartofi cu șuncă, Supă de praz și cartofi, și Șuncă de cartofi și supă de praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in stoc de pui pana se inmoaie. Puneți deoparte, nu scurgeți.
Puneți cartofii în vasul de lucru al unui robot de bucătărie în loturi.
Adăugați 5 căni de bulion de pui din oala de gătit cu cartofi. Puree până la neted.
Jumătate din Praz pe lungime și înmuiați în apă pentru a curăța. Felie fină.
Se sotează în unt până când este transparent.
Adăugați vin alb și gătiți timp de 3 minute.
Într-o oală de supă, combinați ceașca rămasă de pui din oala de gătit cu cartofi și prazul sotat. Se amestecă cartofii piureți și se aduce la foc mic. Condimentează cu sare și piper alb. Gatiti la consistenta dorita, adaugand mai mult stoc daca este necesar.