Supa de morcovi ' A la Louise
Supa de morcovi ' A la Louise este o fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca o supă ieftină. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de pătrunjel, cimbru, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Louise Tort, Micuța Louise cupcakes, și Cookie-urile Nutella ale Louisei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mare, încălziți margarina, adăugați ceapa și usturoiul și sotati până se rumenesc.
Se toarnă bulionul de pui și se adaugă morcovii. Apoi amestecați mărarul, maghiranul, cimbrul, pătrunjelul și sarea și piperul după gust. Reduceți căldura la minim și lăsați să fiarbă până când morcovii sunt la tandrețea dorită.
Amestecați amidonul de porumb cu o cantitate mică de apă rece pentru a se dizolva.
Adăugați amidonul de porumb diluat și amestecați bine.
Adăugați crema și lăsați să fiarbă încă 15 minute (nu fierbeți). Poftă Bună!