Supa de linte cu ulei de Chili: Zuppa di Lenticchie

Supa de linte cu ulei de Chili: Zuppa di Lenticchie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 884 calorii, 45g de proteine, și 24g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, coji de paste, linte castelluccio și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Zuppa Di Lenticchie Usticese, Supă De Linte Roșie, Chili Și Năut, și Slow Cooker Supă Vegetariană De Linte Chili.
Instrucțiuni
Spălați și scurgeți lintea, luând cu grijă prin ele pentru a scoate orice pietricele.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de 6 linguri până la fumat.
Adăugați ceapa și usturoiul feliat. Gatiti pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 6 pana la 8 minute.
Adăugați lintea și bulionul de pui fierbinte. Aduceți lichidul la fierbere. Coborâți apoi încălziți și fierbeți timp de 25 până la 30 de minute, menținând nivelul lichidului chiar peste linte adăugând periodic mai multă apă.
Adăugați cojile de paste în ultimele 6 minute de gătit. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Între timp, preîncălziți grătarul sau broilerul. Când supa este gata de servit, grătar sau pâine prăjită, felii de pâine până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Frecați fiecare felie cu un cățel de usturoi tăiat.
Puneți supa în boluri calde.
Așezați o felie de pâine cu usturoi deasupra fiecărei porții de supă.
Stropiți pâinea și supa cu uleiul de chili și serviți imediat.
2 catei de usturoi, felii subtiri
1/4 cană ulei de măsline extravirgin
1 linguriță de piper negru crăpat
Într-o tigaie mică fierbinte, adăugați ulei de măsline extra-virgin și usturoi.
Se sotează până devine auriu și se adaugă fulgi de chili și sare și piper. Gatiti timp de 2 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să se infuzeze.