Supa de legume de vită Lady and Sons este o fără lactate rețetă cu 16 porții. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 236 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți sare condimentată, ulei vegetal, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 528 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supa de legume de vită Lady and Sons, Lasagna Lady And Sons, și Salata doamnei și fiilor.
Instrucțiuni
1
Dacă folosiți friptură de chuck, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck Friptură
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Așezați friptura în tigaie și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți friptura din tigaie și tăiați-o în cuburi de 1 1/2 până la 2 inci; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați cuburile de vită într-un vas mare. (Dacă folosiți coaste scurte, le puteți pune chiar în oală fără pregătire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Carne De Vită
Coaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați apa, roșiile, ceapa, pătrunjelul uscat, bulionul de vită, condimentul italian uscat, condimentul casei, sarea condimentată, sosul Worcestershire, sarea de țelină, praful de usturoi, piperul negru și frunzele de dafin. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți oala; reduceți focul astfel încât lichidul să fiarbă și gătiți timp de 1 1/2 până la 2 ore sau până când carnea este foarte fragedă. Dacă folosiți coaste scurte, scoateți-le din oală și tăiați carnea din oase, aruncați oasele și grăsimea și readuceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Sos Worcestershire
Bouillon De Vită
Pătrunjel Uscat
Praf De Usturoi
Sare De țelină
Piper Negru
Frunze De Dafin
Coaste Scurte De Vită
Condimente
Tomate
Ceapă
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați legumele rămase și macaroanele și readuceți supa la fierbere, amestecând pentru a distribui ingredientele. Reduceți căldura și fierbeți timp de 45 de minute. Chiar înainte de servire, condimentați cu sare și piper și adăugați pătrunjel proaspăt tocat. Pentru a îndepărta excesul de grăsime de pe suprafața supei, rotiți o frunză de salată în jurul suprafețeiva ridica o mulțime de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Salată
Legume
Macaroane
Pătrunjel
Supă
7
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.