Supa de legume a mamei Teresa

Supa de legume a mamei Teresa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de legume a mamei Teresa. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 150 de calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, sare de mare cenușie grosieră, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supa de legume brânză a mamei, Supa de pui a mamei, și Supa de pui a mamei.

Instrucțiuni

1
Tăiați un X superficial în partea de jos a fiecărei roșii cu un cuțit ascuțit și roșii blanch într - o cratiță de 2 până la 3 litri de apă clocotită 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
2
Transferați roșiile cu o lingură cu fante pe o tăietură și, când este suficient de rece pentru a le manipula, curățați, începând de la capătul marcat, cu cuțitul, apoi semănați și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CuțitCuțit
3
Încălziți uleiul într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa și roșiile, apoi reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
5
Între timp, curățați cartoful și tăiați-l în zaruri de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6
Adăugați cartoful în amestecul de ceapă împreună cu dovlecelul și țelina și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
țelinățelină
CartofiCartofi
CeapăCeapă
7
Adăugați apă, ierburi, sare de mare și piper și aduceți la fierbere, neacoperite. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte fragede, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Sare De MareSare De Mare
PiperPiper
IerburiIerburi
ApăApă
8
Se ia de pe foc.
9
Bateți împreună oul și brânza într-un castron până se combină bine, apoi adăugați la supă într-un flux, amestecând. Împărțiți în 4 boluri și serviți cu ulei de măsline și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BrânzăBrânză
SupăSupă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista