Supa de dovleac a lui Judy

Supa de dovleac a lui Judy
Supa de dovleac a lui Judy necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această supă are 193 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, unt, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Supa de fasole albă a lui Judy cu ulei de ardei iute, Somonul lui Judy pentru unul, și Oul lui Judy Foo Yong pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si prazul in unt topit pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați bulion de pui, piure de dovleac, pudră de curry, sare, piper alb, ghimbir măcinat și frunze de dafin în amestecul de ceapă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
3
Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 15 minute.
4
Se ia de pe foc pentru a se răci.
5
Se toarnă amestecul de bulion într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece. Puree în loturi până la neted. Întoarceți amestecul în piure în oală și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Se amestecă treptat jumătate și jumătate în amestecul de dovleac; gatiti pana cand supa se incalzeste, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista