Supa de curry de dovlecei a lui Mary Hunt (fără ouă, fără Gluten, fără nuci)

Supa de curry de dovlecei a lui Mary Hunt (fără ouă, fără Gluten, fără nuci) este un fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mere, morcov, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), și Cookie-uri fără totul (fără lactate, fără gluten, fără ouă, fără nuci și fără zahăr) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți margarina fără lactate la foc mic. Sautați ceapa, usturoiul și morcovul încet până când ceapa începe să se îngălbenească.
Adăugați dovleceii, merele tăiate cubulețe, bulionul de pui și pudra de curry. Se fierbe timp de 2 minute.Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute. Purificați supa fierbinte prin transferarea la blender în loturi mici. Reveniți în cratiță și adăugați sare și piper după gust.