Supa de castravete rece este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,26 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, roșii, iaurt fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Se răcește ca o supă de castraveți, Supă Rece De Castraveți Și Mărar, și Se răcește ca o supă de castraveți cu creveți.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, combinați iaurtul, castravetele, scallionul și mărarul. Puls până la piure. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Polonic în boluri individuale. Topiți fiecare porție cu 2 linguri de roșii tăiate cubulețe, stropiți cu 1/2 linguriță de ulei de măsline și garnisiți cu o crenguță de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Culese Crengute De Marar
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
2
Sursa excelenta de: proteine, vitamina A, vitamina C, calciu