Supa De Cartofi Stil Italian

Supa de cartofi stil Italian este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Funcționează bine ca o supă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Încercați Salată De Cartofi În Stil Italian, Supă De Linte În Stil Italian, și Supă De Ceapă În Stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Se sotează ceapa până devine translucidă. La ceapă se adaugă apă, cartofi, sare și piper. Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți timp de 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede, dar încă ferme.
Scoateți de pe foc și spargeți ușor ouăle în supă; aveți grijă să nu spargeți ouăle.
Se pune la foc mic până când albușurile de ouă sunt fierte. Se răcește ușor înainte de servire.