Ai nevoie de un fel principal fără lactate? Supa de bile Matzo de la Throwdown ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 403 calorii, 21 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 1,96 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Vă este adus de Foodnetwork. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână frunze de mărar, mărar, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 61%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de bile Matzo de la Throwdown, Supa de bile Matzo și Supa de bile Matzo.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Se încălzește grăsimea de pui la foc mediu într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bucată De Muschi De Porc (2 Lire).
2
Adăugați arpagicul și gătiți timp de 30 de secunde. Se lasa deoparte sa se raceasca putin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Crescută Natural)
3
Într-un castron mare, adăugați ouăle, mararul, seltzerul, zahărul, sare și piper și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Amestec De Umplutură Pentru Pâine De Porumb
Apă Spumantă
Lapte, Cantitatea Depinde De Marca Budincă, Panou De Bifare Pe Casetă
Mărar
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
Sos De Rosii, Piure De Rosii Sau Passata
4
Adăugați făina matzo și amestecul de grăsime de pui/arpagic și amestecați pentru a se combina. Se acopera bine si se da la frigider pentru cel putin 8 ore si pana la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Pui
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
(de Preferință Crescută Natural)
5
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert la foc mediu. Formați amestecul de matzo în 8 bile de dimensiuni egale, de aproximativ 1 3/4 uncie fiecare, adăugați în apă, reduceți focul la fiert, acoperiți și gătiți până când sunt foarte fragezi, aproximativ 1 oră și 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească
Echipamente pe care le vei folosi
1 Conserve De 15 Uncii De Pastă De Roșii
6
Scoateți cu o lingură cu fantă în oala cu supa de pui și gătiți timp de 5 minute înainte de servire. Puneți supa în boluri individuale și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite De Unt Nesarat, Rece, Taiate Cubulete Mici
10 Cireșe Sau Scoici Quahog
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Kilograme De Fasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în Jumătate
Sos De Rosii, Piure De Rosii Sau Passata
Polonic
1 Conserve De 15 Uncii De Pastă De Roșii
1
Combinați toate ingredientele într-o oală mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci. Se aduce la fierbere, la foc mediu, apoi se reduce focul la mic și se fierbe la foc mic, degresând gunoiul din bulion cu o oală, la fiecare 15 minute, timp de 3 ore. Se strecoară într-un castron mare și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch
1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească
Echipamente pe care le vei folosi
1 Conserve De 15 Uncii De Pastă De Roșii
Polonic
Sos De Rosii, Piure De Rosii Sau Passata
2
Transferați într-o cratiță mare și gătiți până scade la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
3 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2
3
Adăugați jalapenos prăjiți în ultimele 10 minute sau de fierbere, apoi îndepărtați. Se condimentează cu sare, piper și mărar proaspăt tocat.