Supa de Anul Nou

Supa de Anul Nou
Supa de Anul Nou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.41 pe portie. O porție conține 168 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți mazăre cu ochi negri, sos de roșii, garnitură: spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma roșiile tăiate cubulețe fără sare, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Supa de Anul Nou, Supa de Anul Nou, și Supa de sud de Anul Nou.

Instrucțiuni

1
Se sotează primele 5 ingrediente la foc mediu într-un cuptor olandez până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Se amestecă mazărea cu ochi negri și următoarele 4 ingrediente; aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 30 de minute. Se amestecă 1 1/2 căni de spanac, pătrunjel și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista