Sunshine Smoothie
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și masă întreagă de 30 de dimineață? Sunshine Smoothie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână caise, coajă de lămâie, iaurt de lămâie din carton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sunshine Smoothie, Sunshine Smoothie, și Sunshine Smoothie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți mango într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu. Înghețați 1 oră.
Așezați caisele tocate și următoarele 5 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează.
Adăugați mango și gheață congelate; procesați până se omogenizează.
Turnând fructele măsurate și iaurtul în blender cu îndrumarea ta.
Doar o porție oferă aproximativ o treime din necesarul de vitamina C și vitamina A al zilei atât pentru părinți, cât și pentru copii mici.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.