Sunset Park Cubanelele umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 519 calorii, 24g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, usturoi, condimente sazon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de castraveți cu Cubanele, Art Park Brownies, și Parcul Reginei Swizzle.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un castron mic, dizolvați sazonul în apă caldă și lăsați-l deoparte. Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se adaugă ceapa, ardeiul gras și jalapeno și se sotează 5 minute. Se amestecă orezul și usturoiul. Când usturoiul începe să se rumenească, adăugați apa sazon, chimenul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
5
Se sotează până se amestecă aromele, încă aproximativ 3 minute.
6
Se ia de pe foc, se adaugă 1/2 cană din sosul de roșii și se lasă deoparte să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
7
Transferați într-un castron mare și adăugați carnea de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se amestecă până se încorporează uniform.
9
Umpleți ardeii cubanelle cu amestecul de carne de vită măcinată, folosind capătul lingurii de lemn pentru a vă asigura că umplutura este bine ambalată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
10
Ungeți exteriorul ardeilor cu uleiul de măsline rămas și presărați sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
11
Turnați sosul de roșii rămas într-un vas de copt de 11 x 9 inci și aranjați ardeii umpluți în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Coaceți până când ardeii se rumenesc și temperatura internă înregistrează 140 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ