Sunomono (salată japoneză de castraveți și fructe de mare)

Sunomono (salată japoneză de castraveți și fructe de mare)
Sunomono (salată japoneză de castraveți și fructe de mare) ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 74 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână castraveți, imitații de bastoane de crab, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Salată Japoneză De Castraveți-Sunomono, Salată De Castraveți Sunomono, și Sunomono (Salată De Castraveți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați felii de castraveți pe o farfurie mare și presărați sare pe ambele părți. Se lasă deoparte până se extrage apă din castravete, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Periați sarea din castraveți și apăsați cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Combinați feliile de castraveți, bețișoarele de crab, oțetul de orez și sosul de soia într-un vas de sticlă; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră (sau până la 24 de ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
CrabiCrabi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Împărțiți salata de castraveți pe 4 farfurii; presărați fiecare porție cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista