Sunny Citrus Bars

Sunny Citrus Bars
Sunny Citrus baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 180 și costă 71 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 68 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Un amestec de suc de lămâie, coajă de portocală, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este improvizabil. Rețete similare includ Salată însorită de vară "fructe" cu sos de citrice însorit, Sunny Citrus Cooler, și Smoothie Verde Cu Citrice Însorite.

Instrucțiuni

1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat 2 căni de făină și 1/2 cană de zahăr pudră. Bateți doar până se formează un aluat neted. Apăsați într-o tigaie ușor unsă, căptușită cu folie de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, amestecați împreună ouăle, rămânând 1/3 cană făină, zahăr și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; se toarnă peste crusta coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se lasă să se răcească complet în tigaie; se răcește, dacă se dorește.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se presară cu zahăr pudră și se taie în bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
7
Garnisiți, dacă doriți.
8
Bare de nucă de cocos-ananas: pregătiți crusta conform indicațiilor. Omiteți coaja de portocală și sucurile de portocale și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
AnanasAnanas
Nucă De CocosNucă De Cocos
PortocaliuPortocaliu
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
LămâieLămâie
9
Adăugați 3/4 cană sau 1 (6 uncii) poate suc de ananas și 1/2 cană nucă de cocos îndulcită în fulgi în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos îndulcițiFulgi De Nucă De Cocos îndulciți
Suc De AnanasSuc De Ananas
OuăOuă
10
Coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Garnisiți cu nucă de cocos prăjită, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
12
Bare de var cheie: pregătiți crusta conform instrucțiunilor. Omiteți coaja de portocală și sucurile de portocale și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PortocaliuPortocaliu
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
LămâieLămâie
VarVar
13
Adăugați 3/4 cană suc de lămâie cheie în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OuăOuă
14
Coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Garnisiți cu coajă de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
DificultateExpert
Gata În15 m.
Porții180
Scor De Sănătate0
Revista