Sunday Company Chicken

Sunday Company Chicken
Sunday Company Chicken ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 464 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 6 și costă $1.43 pe portie. Dacă aveți la îndemână ceapă, pudră de curry, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Sunday Company Chicken, Pui De Companie, și Pui De Companie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță mică, topiți untul sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați pudra de curry, mărul și ceapa și sotati până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
MărMăr
CeapăCeapă
4
Adăugați supă și smântână și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SupăSupă
5
Așezați bucățile de pui într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Condimentează cu sare, piper și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se toarnă amestecul de sos de mere / smântână peste pui și se coace descoperit în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Pui întregPui întreg
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se lasă să se răcească 10 minute și se servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista