Sundaes de smochine la grătar cu "Fudge"Balsamic

Sundaes de smochine la grătar cu
O porție conține 559 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de smochine, vin, sare de mare de cea mai bună calitate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fudge Sundaes, Înghețată Cu Fudge Fierbinte, și Înghețată Cu Fudge Fierbinte.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul, combinați oțetul, vinul și zahărul (1 lingură dacă utilizați un vin dulce sau 2 linguri dacă utilizați un vin uscat) într-o cratiță mică, nereactivă, la foc mediu, amestecând până când focul este complet dizolvat. Reduceți focul la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul este gros și redus cu aproximativ jumătate, 12 până la 15 minute. Se lasă deoparte să se răcească (sosul se va îngroșa pe măsură ce se răcește). 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Încălziți un grătar cu gaz, cărbune sau aragaz la foc mediu. 
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Pentru a pregăti smochinele, ciupiți degetele lângă un capăt al unei ramuri de rozmarin și, lăsând un mic smoc de ace în partea de sus a ramurii, trageți în jos de-a lungul ramurii spre capătul opus pentru a îndepărta acele. Repetați cu ramurile rămase. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Înmuiați ramurile dezbrăcate în apă pentru a le acoperi timp de cel puțin 20 de minute pentru a preveni ca acestea să ia foc pe grătar. Tăiați suficient din acele de rozmarin îndepărtate mediu-fin pentru a produce aproximativ 4 lingurițe și lăsați-le deoparte pentru a le folosi ca garnitură (rezervați orice ace rămase pentru o altă utilizare). 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Când grătarul este fierbinte și ramurile sunt bine înmuiate, tăiați tulpinile din smochine, tăiați smochinele în jumătate prin capătul tulpinii și aliniați cinci jumătăți mici sau patru mai mari de smochine, tăiate cu fața în jos, pe o suprafață plană. Infilați o ramură de rozmarin prin spatele smochinelor pentru a le fixa pe ramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Ungeți smochinele ușor cu ulei de măsline pe toate părțile și presărați părțile tăiate foarte ușor cu sare și piper. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
7
Grătiți smochinele, întorcându-le o dată sau de două ori, până când sunt calde, moi și încep să se rumenească în pete, 6 până la 8 minute. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți înghețata în 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Stropiți sosul răcit peste înghețată și presărați ușor cu sare de mare. Încrucișați 2 frigarui de smochine peste fiecare bol și presărați rozmarinul tocat. Invitați oaspeții să împingă smochinele din frigarui peste înghețată. Dacă nu ați folosit tot sosul, serviți restul într-un ulcior mic la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista