Sundaes de portocale și migdale din sânge caramelizate
Caramelizat sânge portocaliu și migdale Sundaes ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 541 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, portocale de sânge, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tarte Tartin Caramelizat Cu Portocale De Sânge, Chipsuri De Kale De Portocale De Sânge Cu Ceapă De Cireșe Caramelizate, și Vinaigretă De Migdale Portocalii De Sânge.
Instrucțiuni
Strângeți sucul din 1 portocală (aproximativ 1/4 cană) într-un castron mic.
Tăiați capetele rămase 2 portocale pentru a expune carnea.
Tăiați portocalele pe lungime în sferturi; scoateți și aruncați miezul central alb.
Tăiați sferturile portocalii transversal în felii groase de 1/8 inch.
Așezați felii de portocale împreună cu orice sucuri colectate într-un alt castron.
Presărați zahărul uniform pe fundul tigaiei grele cu diametrul de 10 inci; împrăștiați bucățile de unt și stropiți cu 2 linguri de suc de portocale. Se amestecă la foc mediu până când amestecul începe să se topească și să buleze, apoi se învârte tigaia pentru a se amesteca. Gatiti pana cand amestecul de zahar este chihlimbar inchis, ocazional razuind laturile tigaiei cu spatula termorezistenta, aproximativ 6 minute. Se amestecă 2 linguri de suc de portocale și se gătește până se omogenizează și se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Adăugați felii de portocale cu sucuri în tigaie și amestecați până când sunt acoperite, aproximativ 1 minut. Mișto. Faceți înainte: sosul de portocale caramelizat poate fi făcut cu până la 3 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Scoateți înghețata în boluri și lingurați sosul de portocale caramelizat. Topiți sundaes cu migdale prăjite și presărați cu fleur de sel, dacă doriți.
* Un tip de sare de mare; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate.