Sunchokes prăjite cu unt Bagna cauda
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Sunchokes prăjite cu unt Bagna Caudan un try. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 83 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, piper, sunchokes tineri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bagna Prăjită Cauda Broccoli, Ardei Roșu Prăjit Bagna Cauda, și Broccoli Prăjit Bagna Cauda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați sunchokes, tăiați partea în jos și gătiți la foc moderat timp de 1 minut.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți timp de aproximativ 25 de minute, până când sunchokes sunt maro auriu și fragede.
Între timp, într-o cratiță mică, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați hamsiile, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc mic până când hamsiile sunt sfârâitoare, aproximativ 1 minut.
Se scoate de pe foc și se amestecă untul, câte 1 lingură pe rând. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un castron puțin adânc și păstrați la cald.
Puneți sunchokes pe un platou.
Garnisiți cu pătrunjelul și serviți cu bagna cauda caldă și pene de lămâie.