Sulițe de cartofi dulci glazurate cu miere și Chipotle cu var

Sulițe de cartofi dulci glazurate cu miere și Chipotle cu var
Miere & Chipotle glazurate sulițe de cartofi dulci cu var este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 219 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de pudră de chili Chipotle măcinată din Insulele condimentelor, miere, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Chipotle-sulițe de cartofi dulci glazurate cu var, Cartofi dulci la grătar cu unt de miere Chipotle, și Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci Chipotle Lime La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați pene de cartofi dulci într-un castron mare. Înveliți o foaie mare de copt cu margini cu untul de 1 lingură și setați aside.In o cratiță mică la foc mediu, topiți untul de cupă de la calibru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți pudra de chipotle și apoi adăugați mierea, sucul de lămâie și sarea. Aduceți la foc mic amestecând constant; continuați să fierbeți timp de trei minute pentru a contopi glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De ChileArdei Iute De Chile
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se toarnă glazura peste cartofii dulci și se aruncă până se acoperă bine. Aranjați-le într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui vasul, stropind orice glazură rămasă peste cartofi. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu. Prăjiți, acoperit, timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți folia și ungeți cartofii. Continuați să coaceți, ungând la fiecare 10 minute încă 20 de minute, până se înmoaie, se rumenesc frumos și se caramelizează la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Serviți imediat sau păstrați cald într-un cuptor mic timp de până la 30 de minute. Ungeți înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista