Sufleuri De Păstârnac
Parsnip Souffles ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 315 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză wensleydale, făină, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac, Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac, și Pear Souffl 6s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt 6 ramekine mici sau căni de cafea rezistente la cuptor.
Praf fiecare cu pesmet. (Acest lucru ajută sufletul să aibă ceva de care să se apuce pe măsură ce se ridică.) Preîncălziți cuptorul la 191°.
Curățați păstârnacul și tăiați-l în lungimi de 2 inci. Gatiti intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, 15-20 de minute.
Transferați păstârnacul într-un robot de bucătărie și răciți ușor, aproximativ 15 minute, cu capacul procesorului îndepărtat.
Adăugați untul, laptele și făina. Puree până se omogenizează.
Adăugați gălbenușurile de ou, brânza, rozmarinul și sarea. Proces pentru a combina bine.
Transferați amestecul într-un vas mare de amestecare și lăsați-l deoparte.
În vasul unui mixer electric, bateți albușurile până se înțepenesc. Îndoiți cu grijă albii în amestecul de păstârnac în 3 loturi.
Împărțiți amestecul între ramekinele preparate.
Așezați ramekinele pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 30 de minute până când este umflat și ușor auriu.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;