Cotlet de porc cu bere cu mere prăjite

Cotlet de porc cu bere cu mere prăjite
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cotletele de porc cu bere cu mere prăjite ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 438 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Un amestec de frunze de rozmarin, rozmarin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Jalape Și Cotlet De Porc Cu Saramură De Bere, Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere, și Cotlet de porc cu saramură de cidru cu mere Sotate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați Cotletele de porc într-o pungă de plastic pentru congelator resigilabilă de 1 galon. Într-un castron mediu, amestecați apă, bere, zahăr brun și sare kosher până când zahărul brun este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sare KosherSare Kosher
Cotlet De PorcCotlet De Porc
ApăApă
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
2
Adăugați boabe de piper, crenguțe de cimbru și crenguțe de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Boabe De PiperBoabe De Piper
RozmarinRozmarin
3
Se toarnă saramură peste Cotletele de porc. Pungă de etanșare; refrigerați 4 până la 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SaramurăSaramură
4
Încălziți cuptorul la 191°. tapetați foaia de biscuiți cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Într-un castron mare, aruncați mere, usturoi, pătrunjel, cimbru tocat, rozmarin tocat, sare, piper și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
MărMăr
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Răspândiți merele într-un singur strat pe foaia de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Cookie-uriCookie-uri
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Stropiți cu 1/4 cană de ulei. Prăjiți 45 de minute până la 1 oră sau până când merele sunt înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Cu aproximativ 20 de minute înainte ca merele să fie gata, scoateți Cotletele de porc din saramură și aruncați saramura. Nu clătiți Cotletele de porc; uscați-le cu prosoape de hârtie. În tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MărMăr
SaramurăSaramură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
9
Adăugați cotlet de porc; gătiți aproximativ 10 minute, întorcându-vă o dată sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
10
Lăsați să stea 5 minute.
11
Serviți Cotletele de porc cu mere prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MărMăr
12
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de cimbru și rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista