Sufleuri Congelate De Fructe De Pasiune
Dacă $1.24 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Sufleurile congelate de fructe de pasiune ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 179 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pulpă de fructul pasiunii, gelatină, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Batoane de fructe congelate cu fructul pasiunii și burniță de tei, Tort De Bezea Cu Fructe De Pasiune Congelate, și Sufleuri De Piersici Congelate.
Instrucțiuni
Tăiați hârtia în benzi de 6 (13-x 2 1/2-inch). Înfășurați strâns o bandă în afara fiecărui ramekin pentru a forma un guler de 1 inch și capetele suprapuse cu bandă. Aranjați ramekins pe o tigaie de copt de 9 inci.
Presărați gelatina peste sucul de lămâie într-o cratiță mică și lăsați să se înmoaie 1 minut. Se amestecă pulpa fructului pasiunii și se încălzește la foc moderat, amestecând, până se dizolvă gelatina, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un castron metalic, apoi puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și amestec rapid de răcire, amestecând ocazional, până când începe să se îngroașe, aproximativ 10 minute.
Încălziți zahărul și apa într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat, apoi spălați cristalele din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul înregistrează 238 F pe termometru, aproximativ 5 minute.
În timp ce siropul fierbe, bateți albușurile cu un vârf de sare în mixer la viteză medie până se formează vârfuri rigide.
Turnați siropul într-un flux lent pe partea bolului mixerului, bătând constant la viteză mare și continuați să bateți până când bezea ajunge la temperatura camerei, 4 până la 5 minute.
Bateți smântâna într-un bol răcit până se formează vârfuri moi.
Bateți o pătrime de bezea în pulpa fructului pasiunii pentru a ușura, apoi pliați pulpa în bezea rămasă împreună cu frisca. Lingură în ramekins, umplându-le cu 1/3 până la 1 inch deasupra jantelor.
Se congelează până se întărește, apoi se acoperă cu folie de plastic și se congelează cel puțin 2 ore.
Lăsați souffl-ul să se înmoaie la frigider cu aproximativ 20 de minute înainte de servire.
* Disponibil pe piețele Latino.
Souffl-ul poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat înghețat. Dacă nu găsiți pulpă congelată de fructe de pasiune neîndulcită, puteți înlocui 12 fructe de pasiune coapte. Forțați carnea printr-o sită fină într-un castron (pulpa va fi foarte lichidă), aruncând semințele. Dacă siguranța ouălor este o problemă în zona dvs., puteți înlocui albușurile de ou pudră, cum ar fi doar albușurile, și puteți reconstitui conform instrucțiunilor pachetului.
Fiecare porție conține aproximativ 176 de calorii și 5 grame de grăsime.