Sufleuri Congelate De Fructe De Pasiune

Sufleuri Congelate De Fructe De Pasiune
Dacă $1.24 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Sufleurile congelate de fructe de pasiune ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 179 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pulpă de fructul pasiunii, gelatină, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Batoane de fructe congelate cu fructul pasiunii și burniță de tei, Tort De Bezea Cu Fructe De Pasiune Congelate, și Sufleuri De Piersici Congelate.

Instrucțiuni

1
Tăiați hârtia în benzi de 6 (13-x 2 1/2-inch). Înfășurați strâns o bandă în afara fiecărui ramekin pentru a forma un guler de 1 inch și capetele suprapuse cu bandă. Aranjați ramekins pe o tigaie de copt de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Presărați gelatina peste sucul de lămâie într-o cratiță mică și lăsați să se înmoaie 1 minut. Se amestecă pulpa fructului pasiunii și se încălzește la foc moderat, amestecând, până se dizolvă gelatina, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați într-un castron metalic, apoi puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și amestec rapid de răcire, amestecând ocazional, până când începe să se îngroașe, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți zahărul și apa într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat, apoi spălați cristalele din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul înregistrează 238 F pe termometru, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
În timp ce siropul fierbe, bateți albușurile cu un vârf de sare în mixer la viteză medie până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SiropSirop
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Turnați siropul într-un flux lent pe partea bolului mixerului, bătând constant la viteză mare și continuați să bateți până când bezea ajunge la temperatura camerei, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Bateți smântâna într-un bol răcit până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Bateți o pătrime de bezea în pulpa fructului pasiunii pentru a ușura, apoi pliați pulpa în bezea rămasă împreună cu frisca. Lingură în ramekins, umplându-le cu 1/3 până la 1 inch deasupra jantelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
8
Se congelează până se întărește, apoi se acoperă cu folie de plastic și se congelează cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Lăsați souffl-ul să se înmoaie la frigider cu aproximativ 20 de minute înainte de servire.
10
* Disponibil pe piețele Latino.
1
Souffl-ul poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat înghețat. Dacă nu găsiți pulpă congelată de fructe de pasiune neîndulcită, puteți înlocui 12 fructe de pasiune coapte. Forțați carnea printr-o sită fină într-un castron (pulpa va fi foarte lichidă), aruncând semințele. Dacă siguranța ouălor este o problemă în zona dvs., puteți înlocui albușurile de ou pudră, cum ar fi doar albușurile, și puteți reconstitui conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou UscateAlbușuri De Ou Uscate
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
SemințeSemințe
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Fiecare porție conține aproximativ 176 de calorii și 5 grame de grăsime.
3
Gurmand
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista