Sufleu de șuncă și brânză

Sufleu de șuncă și brânză
Sufleul de șuncă și brânză este un fel principal care servește 10. O porție conține 742 calorii, 35g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru 1,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pâine, brânză cheddar, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sufleu De Șuncă Și Brânză, Sufleu de șuncă și brânză Feta, și Sunca, porumb si branza souffl.

Instrucțiuni

1
Într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt, strat jumătate din pâine, șuncă, brânză cheddar și brânză elvețiană. Repetați straturile. Într-un castron mic, bateți ouăle, laptele, muștarul și sarea de ceapă; se toarnă peste amestecul stratificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Acoperiți și refrigerați peste noapte. combinați fulgii de porumb și untul; presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
3
Coaceți la 375 CP timp de 40 de minute sau până când un cuțit introdus aproape de mijloc iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Șampania, Bordeaux și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Souffle. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, s-ar putea să încercați și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Terra d ' Oro Home Vineyard Zinfandel. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Terra d ' Oro acasă Vineyard Zinfandel
Terra d ' Oro acasă Vineyard Zinfandel
2008 Home Vineyard Zinfandel are un nas decadent, bogat în zmeură,scorțișoară, coacăze piperate și condimente. Fructe coapte și arome frumos condimentate se stabilească în moale, subtil, silkytannins. Bogăția acestui vin echilibrează frumos rața, iepurele prăjit sau vânatul cu legume la grătar.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Revista