Sufleu De Brânză Albastră
Blue Cheese Souffle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 420 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 135 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte opărit, brânză roquefort, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos De Branza Albastra 4, Sufleu De Brânză Albastră, și Sufleu De Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ungeți interiorul unui vas de sufle de 8 căni (7 1/2 inci în diametru și 3 1/4 inci adâncime) și presărați uniform cu parmezan.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic. Cu o lingură de lemn, amestecați făina și gătiți, amestecând continuu, timp de 2 minute. De pe foc, amestecați laptele fierbinte, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, cayenne și nucșoară. Gatiti la foc mic, batand constant, timp de 1 minut, pana se omogenizeaza si se ingroasa.
De pe foc, încă fierbinte, bateți gălbenușurile, pe rând. Se amestecă Roquefort și 1/4 cană de parmezan și se transferă într-un bol mare de amestecare.
Puneți albușurile de ou, crema de tartru și un vârf de sare în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel. Bateți la viteză mică timp de 1 minut, la viteză medie timp de 1 minut, apoi în cele din urmă la viteză mare până când formează vârfuri ferme și lucioase.
Bateți 1/4 din albușurile de ou în sosul de brânză pentru a ușura și apoi pliați în restul.
Se toarnă în vasul cu sufle, apoi se netezește blatul. Desenați un cerc mare deasupra cu spatula pentru a ajuta sufleul să crească uniform și așezați-l în mijlocul cuptorului. Reduceți temperatura la 375 grade F.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute (nu aruncați o privire!) până se umflă și se rumenesc.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur]()
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.