Sufle de cafea cu sos Mocha
O porție conține 223 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 55 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cap la magazin și ridica cofetari zahăr, albușuri de ou, vanilie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cafea la cuptor Alaska cu sos Mocha, Cheesecake Cu Ciocolată Și Cafea Cu Sos Mocha, și Înghețată Mochan cu sos de cafea-Caramel.
Instrucțiuni
Bateți împreună laptele, amidonul de porumb, granulele de cafea și 1 lingură de zahăr granulat într-o cratiță mică până se omogenizează. Gatiti, batand, la foc moderat pana cand budinca fierbe si se ingroasa, 1 pana la 2 minute, si transferati intr-un bol. Se amestecă vanilia și se pune o foaie de hârtie de ceară pe suprafața budincii pentru a preveni formarea unei piele. Budinca rece pentru a se încălzi.
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. ulei ușor 2 (6 oz.) ramekins și presărați fiecare cu 1/2 lingură zahăr granulat.
Bateți albușurile cu cremă de tartru și un vârf de sare într-un castron mare până când țin doar vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 3 linguri de zahăr granulat, bătând până când albii dețin vârfuri rigide. Se amestecă 1/4 din albușuri în budincă pentru a se ușura și a se plia în albușurile rămase ușor, dar bine.
Mound amestec în ramekins și se coace pe o foaie de copt în treimea inferioară a cuptorului până la umflat și maro auriu, aproximativ 15 minute. Se pudrează ușor souffl cu zahăr cofetari și se servește imediat cu sos mocha.
Budinca poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de a plia în alb și continuați cu rețetă.
Fiecare porție, inclusiv sosul, are aproximativ 255 de calorii și 5 grame de grăsime.