Sufle de cafea cu sos Mocha

Sufle de cafea cu sos Mocha
O porție conține 223 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 55 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cap la magazin și ridica cofetari zahăr, albușuri de ou, vanilie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cafea la cuptor Alaska cu sos Mocha, Cheesecake Cu Ciocolată Și Cafea Cu Sos Mocha, și Înghețată Mochan cu sos de cafea-Caramel.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună laptele, amidonul de porumb, granulele de cafea și 1 lingură de zahăr granulat într-o cratiță mică până se omogenizează. Gatiti, batand, la foc moderat pana cand budinca fierbe si se ingroasa, 1 pana la 2 minute, si transferati intr-un bol. Se amestecă vanilia și se pune o foaie de hârtie de ceară pe suprafața budincii pentru a preveni formarea unei piele. Budinca rece pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cafea InstantCafea Instant
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. ulei ușor 2 (6 oz.) ramekins și presărați fiecare cu 1/2 lingură zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
3
Bateți albușurile cu cremă de tartru și un vârf de sare într-un castron mare până când țin doar vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 3 linguri de zahăr granulat, bătând până când albii dețin vârfuri rigide. Se amestecă 1/4 din albușuri în budincă pentru a se ușura și a se plia în albușurile rămase ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Mound amestec în ramekins și se coace pe o foaie de copt în treimea inferioară a cuptorului până la umflat și maro auriu, aproximativ 15 minute. Se pudrează ușor souffl cu zahăr cofetari și se servește imediat cu sos mocha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Nota bucătarilor
6
Budinca poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de a plia în alb și continuați cu rețetă.
7
Fiecare porție, inclusiv sosul, are aproximativ 255 de calorii și 5 grame de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
8
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista